Dezvoltarea competentei de comunicare in limba materna a elevilor din invatamantul primar
pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice.
Contract/POSDRU/154/1.1/G/139340

Managementul proiectului

 

• Intrunirea echipei de management al proiectului: convocarea membrilor echipei, insusirea atributiilor incluse in fisele de post, analiza graficului de desfasurare a activitatilor proiectului. Se va realiza un plan de activitate in conformitate cu graficul de derulare a proiectului astfel incat sa fie preintampinate eventualele intarzieri si riscuri de implementare.

• Intocmirea metodologiei de lucru: vom intocmi procedurile necesare pentru organizarea si functionarea echipei de implementare, imbunatatite pe baza experientei acumulate si a celor deja existente. Se vor stabili roluri si sarcini fiecarui membru al echipei de implementare, proceduri de raportare, monitorizare si evaluare, comunicare intre parteneri.

• Coordonarea, Monitorizarea si Evaluarea implementarii activitatilor proiectului.

• Activitati specifice procesului de management (financiare, contabile, resurse umane, secretariat, administrative etc).

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Parteneri

INVESTESTE IN OAMENI

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care sunt autoritati publice sunt exceptate de la aplicarea acestui citat.

 
© 2018 Comunicam-org.net - Proiect european